Colinda cu noi, 10-12 decembrie

10 December 2021
Colinda cu noi, 10-12 decembrie

Scrie-i Mosului ce-ti doresti de sarcbatori si beneficiaza de promotii cadou intre 10-12 decembrie! 
Pentru toti fanii de vehicule pe doua si patru roti, Mos craciun aduce, mai devreme, promotii cadou si discount-uri la modelele tale preferate de ATV-uri si SxS-uri, la motociclete, scutere, biciclete, roadstere si skijeturi. „Tolba” Mosului este doldora cu carduri cu discounturi pentru a-ti innoi garderoba cu echipamente de protectie care iti vor permite sa practici sportul favorit in siguranta. 

Clientii vor putea, de asemenea, utiliza pe durata campaniei butonul special „Scrie-i lui Mos Craciun” - acesta va da ocazia sa solicitati modificarea unei promotii cu una mai potrivita pentru dumneavoastra, insa similara din punct de vedere al costurilor.

O alta surpriza pentru pasionatii off road-ului consta in posibilitatea de DISCOUNT 15% pentru 7 unitati ATV CFMOTO 450S, disponibile cu omologare Euro 5 si pentru modelul 450L Euro5. Conform regulamentului, reducerea se aplica din 7 in 7 ore, la ore fixe, timp de 7 minute. Promotiile extra au valabilitate numai pentru acele comenzi care vor fi plasate pe site, nu si pentru cele facute telefonic.

Reduceri deosebite la vehiculele tip ATV si SxS (provenind de la brandurile de top CFMOTO, Can-Am si Polaris), la motociclete (Kawasaki, Aprilia, Fantic, Husqvarna, CFMOTO, GasGas, KTM), la biciclete electrice (Fantic), scutere (Aprilia, Vespa, Piaggio, Yadea), roadstere BRP Spyder si Ryker, skijeturi (Sea-Doo), anvelope si echipamente! Se poate achizitiona in rate/leasing cu dobanda promotionala. In plus, pe perioada campaniei, va bucurati si de o Promotie cadou, sub forma de card 10% sau 20%. Daca vreti sa aduceti in garajul propriu un ATV CFMOTO CForce 1000 Overland veti primi, in afara de un card 20% si un set CFMOTO, si o lama de zapada pentru a va simplifica sarcinile si pentru a prelungi distractia toata iarna.

COLINDA CU NOI!

Produsele din campanie sunt disponibile si pe ATVRom Pitesti